Modtag 3 konkrete tilbud fra nogle af
Roskildes bedste restauranter

  • Please enter a number greater than or equal to 8.

De 3 tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvare dine tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.

Vi har fundet 19 restauranter der matcher
din søgning. Hvis ikke der er de ønskede restaurant i dit nærområde, prøv da at kontakte os alligevel, hvor vi gerne finder en løsning. 

Køkken
Minimum antal kuverter
  • Alle
    20
Levering

Mad ud af huset i Roskilde

Roskilde byder på et væld af smagsoplevelser med kvalitet i fokus og i alle prisklasser. Gå på opdagelse i de lokale smagsoplevelser, frokostordninger, og de lokalt producerede fødevarer og de spændende måltider i Roskilde.

Lækre lokale madoplevelser - Mad ud af huset i Roskilde

Roskilde kan prale af at være en af Danmarks ældste byer. Og er med sine i dag 50.146 indbyggere Danmarks tiendestørste by, hvilket ikke er så mærkeligt for selve byen har masser at byde på.

For det første er byen med etableringen af Roskilde Universitet tilbage i starten af 70’erne blevet en moderne uddannelses by, men kommer man blot på besøg i Roskilde er byen også en sand perle for både natur- kultur- og historie elskere.

Naturen og vikingerne

I marts 2015 fik Sjælland sin første nationalpark. Parken er blevet døbt National Park Skjoldungernes Land og er placeret mellem Roskilde, Lejre og Frederiksværk. Stedet er perfekt at gå på opdagelse i for enhver, som nyder at komme ud og trave i den danske natur. National Parken omfavner et bredt udvalg af den type natur Danmark har at byde på. Bevæger man sig rundt i parkens område støder man blandet andet både på skov-, fjord- og agerlandskab. Den helt perfekte mulighed for at opleve den danske natur i fuldt flor uanset om det er vinter, forår, sommer eller efterår.

Nationalparken er absolut ikke det eneste stykke natur man finder i Roskilde. Boserup Skov indbyder specielt i foråret og om sommeren til at fylde picnickurven med frisklavede sandwich, fra byens  mad ud af huset steder, og tage den med ud i det blå og se anemonerne springe ud. Eller man kan tage en tur til Vigen Strand, hvor man kan slentre langs fjorden og nyde en is i stilheden. Dette er blot et udpluk af Roskildes tilbud til naturelskeren. Andre muligheder for at opleve Roskildes skønne natur kan findes i fx: i Kællingehaven, på Roskilde havn eller ved Himmelsøen.

Roskilde emmer af historie og hvis man er interesseret i Danmarkshistorien er det svært at komme udenom et besøg til Roskilde. Et must er et besøg i Roskilde Domkirke, som er mere end 800 år gammel og som er optaget på UNESCO’s liste over verdens umistelige kulturarv. Kirken har i flere århundrede været brugt til kongefamiliens gravkirke og her kan man opleve ikke mindre end 39 kongegrave. Efter et besøg i den mægtige domkirke er det oplagt at gå den korte tur, der er fra domkirken og hen til Roskilde Kloster. Klostret er placeret midt i centrum af Roskilde og en rundtur på klosteret, hvor man kan høre om denne historiske perles historie er bestemt værd at sætte tid af til. Som afslutning på en dag i historiens tegn indbyder Vikingeskibsmuseet til et besøg. Her kan opleves intet mindre end fem originale vikingeskibe tilbage fra 1000-tallet og man kan få indblik i, hvordan det var at være viking ombord på et vikingeskib.

Efter en lang dag med historiske input er det tid til et velfortjent måltid og hvad er nemmere end at få det bragt lige til døren af et af byens mange spisesteder?

Kulturoplevelser er der også masser at hente af i Roskilde. Den mest kendte er nok den årlige Roskilde Festival, hvor ca. 130.000 musik- og festglade mennesker samles i en lille uges tid og nyder musikken på festivalens 11 forskellige scener. Men er man ikke lige festival typen er der også mange andre muligheder for at opleve kultur og musik i byen.
Tag fx et besøg på Ragnarock – museet hvor du kan se, høre og føle dig gennem musikkens historie fra 1950’ernes rock’n’roll, gennem 1980’erne popkultur og frem til nutidens rytmer eller du kan tage et besøg på Roskilde Galleriet, som udstiller anderledes kunstværker end dem man ellers finder på kunstmuseer.

Roskilde kan det hele og lidt mere til, dette afspejler sig også i byens udbud af spisesteder og det er muligt at få madoplevelser fra alle verdens hjørner i den historiske by. Hvad end du er til italiensk, indisk eller dansk mad så kan catering leverandørerne i Roskilde sørge for at du får lige netop det måltid din mave kalder på.

Hurtig og billig udbringning af mad ud af huset i hele Roskilde

Med LE MENU bliver det nemt og enkelt at bestille mad ud af huset hjemmefra eller på farten, og du vælger selv om du vil have levering hjem til eller afhente selv. Har du lyst til italiensk eller japansk mad ud af huset? Eller måske en klassisk burger med ost bacon og sprøde pommes frites på siden? Du kan vælge mellem mange forskellige typer restauranter, og med Le menu skal du ikke lade dig begrænse af hverken udvalg eller beliggenhed. Bestil mad ud af huset online fra Roskilde og få maden leveret uden, at du skal bevæge dig uden for døren.