

Unik catering

Hos Unik Catering har vi rødderne solidt plantet i det nordiske køkken, og med en stor forkærlighed indenfor gastronomiens verden, leverer vi et produkt der er fyldt med godt håndværk, velsmagende og veltillavet mad.
Vi specialiserer os i at levere unikke oplevelser til både private og erhverv.
Se mere på vores hjemmeside www.unikcatering.dk
Klassisk sommer
Eksempel på en dagsbuffet i sommeren
-Stenovnsbagt surdejsbrød, friskbagt rugbrød og økologisk smør
-Unghanebryster med urter og rabarber hertil polenta på
hønsefond
-Tomatsalat vendt i balsamico og pinjekerne toppet med frisk feta
-Mormorsalat som vi kender den med synet fløde og små ribs
-Lufttørret okseinderlår med grillet brie og bærkompot
-Estragon gravet laks med fennikel i variation
-Bær trifili med vaniljecreme og bagt crumble (1 gang i ugen)
-To slags oste med hjemmelavet garniture og oliven, eller et sundt alternativ
55 kr. pr. kuvert
Klassisk efterår
Eksempel på en dagsbuffet i efteråret
-Stenovnsbagt surdejsbrød, friskbagt rugbrød og økologisk smør
-Brændende kærlighed i nye klæder med ribbensteg og
rødbedesyltet skalotteløg
-Mizuna-salat med bagte blommer og grillet gedeost
-Bagte rødder og græskarkerne puffet op med hjertesalat
-Hjemmerørt hønsesalat med sprød seranoskinke og ærteskud
-Rimmet mørksej med rødbede og peberrod pyntet med frissé
salat
-Gulerodskage med saltkaramel og luftig smørcreme (1 gang i ugen)
-To slags oste med hjemmelavet garniture og oliven, eller et sundt alternativ
55 kr. pr. kuvert
Klassisk vinter
Eksempel på en dagsbuffet i vinteren
-Stenovnsbagt surdejsbrød, friskbagt rugbrød og økologisk smør
-Sprængt kalvespidsbryst med peberrodsvelouté og grov mos
samt kål og æbler
-Selleri salat med grov sennep, sprøde nødder og pære
-Spæde salatblade med forårsløg og syltet rødløg samt
rødløgsvinagret
-Roastbeef med hjemmelavet ristet løg, remoulade og peberrod
-Lavbagt vesterhavs torsk med syltet sennepsfrø og citron creme
-Æblekage med pisket fløde og sprøde nødder (1 gang i ugen)
-To slags oste med hjemmelavet garniture og oliven, eller et sundt alternativ
55 kr. pr. kuvert
Klassisk forår
Eksempel på en dagsbuffet i foråret
-Stenovnsbagt surdejsbrød, friskbagt rugbrød og økologisk smør
-Kalvefrikassé som i gamle dage med danske kartofler og
smørstegte blomkål vendt i urter
-Marokkansk bulgursalat med mynte yoghurt, dadler og soltørret
abrikos
-Grønsalat med sukkerærter og spire i urteolie hertil sprøde
soyabagte mandler
-Fiskefilet med urtemayonnaise og grønne asparges
-Røget makrel med æggeblomme pure
-Bagte rabarber med mascapone creme og knasende tuile (1 gang i ugen)
-To slags oste med hjemmelavet garniture og oliven, eller et sundt alternativ
55 kr. pr. kuvert
Eksklusiv sommer
Eksempel på en dagsbuffet i sommeren
-Stenovnsbagt surdejsbrød, friskbagt rugbrød og økologisk smør
-Grillet nyretapper med bagte spidskål og revet comté hertil
avokadosalat
-Spæde salatblade og basilikum vendt med jordbær og bøffel
mozzarella
-Broccolisalat med semi dreid tomater i olie og rødløg skåret i både
samt tranebær
-Kartoffelmad med friske danske kartofler hertil urtemayonnaise
og sprødt seranoskinke toppet med brøndkarse
-Pulled krabbe rørt med hakket friske urter og salt citroner
-Italiensk vanilje panna cotta med variation af jordbær – syltet
grønne, friske røde og brocken gel (1 gang i ugen)
-To slags oste med hjemmelavet garniture og oliven, eller et sundt alternativ
70 kr. pr. kuvert
Eksklusiv efterår
Eksempel på en dagsbuffet i efteråret
-Stenovnsbagt surdejsbrød, friskbagt rugbrød og økologisk smør
-Sprængt andebryst med græskarmos og hjemmesyltet hokkaido
græskar samt puffet græskarkerner
-Blomkålssalat i estragon creme med hvidløg og tranebær toppet
med blomkåls crudité
-Rødhjertesalatblade vendt i rød spidskål og grape vinagrette med
blancheret valnødder
-Svampemad – syltet, trøffelmayo, sprøde og stegte toppet med
hakket citron verbena
-Plukket havkat med rødbede og fennikel hertil sennepsfrø og
sennepscreme
-Fragilité roulade med moccacreme og hengemte havtorn (1 gang om ugen)
-To slags oste med hjemmelavet garniture og oliven, eller et sundt alternativ
70 kr. pr. kuvert
Eksklusiv vinter
Eksempel på en dagsbuffet i vinteren
-Stenovnsbagt surdejsbrød, friskbagt rugbrød og økologisk smør
-Braiseret kalvesteg med saltbagt selleri og pommes macaire hertil
pebersauce lavet på Madagaskar peber
-Rødbedesalat i variation med bulugaliser, sprødt frisse salat og
cremet feta
-Grønkålssalat med saltristet hasselnødder og bagte rødder vendt i
sesamolie og sorte sesamkerner
-Sprængt Italiensk pancetta med syltet spidskål og salvie creme
-Lavbagt og røget laks med syltelage gel og skilt sauce toppet med
rødskovsyre
-En dejlig klassisk Crème brûlée som i Frankrig med frisk
solbærkompot smagt til med brun farin (1 gang om ugen)
-To slags oste med hjemmelavet garniture og oliven, eller et sundt alternativ
70 kr. pr. kuvert
De uundværlige livretter
Eksempler på en dagsmenu i diverse sæsoner
Der medfølger altid stenovnsbagt surdejsbrød og økologisk smør
Sommer
-Urtebarderet kalveculotte med smør dampet sommergrønt
-Grydestegt kylling med rabarberkompot og hønseskysauce
-Helstegt rødspætte med kaperssmørsauce og grillet citron
-Frikadeller med stuvet spidskål og sommergrønt
-Oksehøjreb med bønner og perleløg hertil rysteribs
Efterår
-Coq a vin med timian, svampe og gulerødder
-Græskarsuppe med hummerhaler og puffet kerner
-Fiskedeller med agurkesalat og hjemmelavet remoulade
-Italiensk osso buco med tomater, rosmarin, salvie og citronskal
-Flæskesteg med rødkål og brun sauce som hos mormor
Vinter
-Braiseret svinekæber med selleri, mos og braiserlage sauce
-Jordskokkesuppe med slethvar og jordskokke chips samt grøn olie
-Klassisk kalveskank Esterhazy som den står skrevet i kokkebogen
-Indisk butter chicken med kardemomme og garam masala
-Svamperisotto med havtaske og marineret glaskål
Forår
-Danmarks nationalret - flæsk og persillesauce med nye kartofler
-Lammekølle med rosmarin-flødekartofler og grillet persillerod
-Langtidsstegt sortfodsskinke med stegte rødder
-Høns i asparges med friske asparges i luksus skaller
-Fish and chips med tatar sauce og ærtepure
45 kr. pr. kuvert
Klassisk sommer
Eksempel på en dagsbuffet i sommeren
-Stenovnsbagt surdejsbrød, friskbagt rugbrød og økologisk smør
-Unghanebryster med urter og rabarber hertil polenta på
hønsefond
-Tomatsalat vendt i balsamico og pinjekerne toppet med frisk feta
-Mormorsalat som vi kender den med synet fløde og små ribs
-Lufttørret okseinderlår med grillet brie og bærkompot
-Estragon gravet laks med fennikel i variation
-Bær trifili med vaniljecreme og bagt crumble (1 gang i ugen)
-To slags oste med hjemmelavet garniture og oliven, eller et sundt alternativ
55 kr. pr. kuvert
Klassisk efterår
Eksempel på en dagsbuffet i efteråret
-Stenovnsbagt surdejsbrød, friskbagt rugbrød og økologisk smør
-Brændende kærlighed i nye klæder med ribbensteg og
rødbedesyltet skalotteløg
-Mizuna-salat med bagte blommer og grillet gedeost
-Bagte rødder og græskarkerne puffet op med hjertesalat
-Hjemmerørt hønsesalat med sprød seranoskinke og ærteskud
-Rimmet mørksej med rødbede og peberrod pyntet med frissé
salat
-Gulerodskage med saltkaramel og luftig smørcreme (1 gang i ugen)
-To slags oste med hjemmelavet garniture og oliven, eller et sundt alternativ
55 kr. pr. kuvert
Klassisk vinter
Eksempel på en dagsbuffet i vinteren
-Stenovnsbagt surdejsbrød, friskbagt rugbrød og økologisk smør
-Sprængt kalvespidsbryst med peberrodsvelouté og grov mos
samt kål og æbler
-Selleri salat med grov sennep, sprøde nødder og pære
-Spæde salatblade med forårsløg og syltet rødløg samt
rødløgsvinagret
-Roastbeef med hjemmelavet ristet løg, remoulade og peberrod
-Lavbagt vesterhavs torsk med syltet sennepsfrø og citron creme
-Æblekage med pisket fløde og sprøde nødder (1 gang i ugen)
-To slags oste med hjemmelavet garniture og oliven, eller et sundt alternativ
55 kr. pr. kuvert
Klassisk forår
Eksempel på en dagsbuffet i foråret
-Stenovnsbagt surdejsbrød, friskbagt rugbrød og økologisk smør
-Kalvefrikassé som i gamle dage med danske kartofler og
smørstegte blomkål vendt i urter
-Marokkansk bulgursalat med mynte yoghurt, dadler og soltørret
abrikos
-Grønsalat med sukkerærter og spire i urteolie hertil sprøde
soyabagte mandler
-Fiskefilet med urtemayonnaise og grønne asparges
-Røget makrel med æggeblomme pure
-Bagte rabarber med mascapone creme og knasende tuile (1 gang i ugen)
-To slags oste med hjemmelavet garniture og oliven, eller et sundt alternativ
55 kr. pr. kuvert
Eksklusiv sommer
Eksempel på en dagsbuffet i sommeren
-Stenovnsbagt surdejsbrød, friskbagt rugbrød og økologisk smør
-Grillet nyretapper med bagte spidskål og revet comté hertil
avokadosalat
-Spæde salatblade og basilikum vendt med jordbær og bøffel
mozzarella
-Broccolisalat med semi dreid tomater i olie og rødløg skåret i både
samt tranebær
-Kartoffelmad med friske danske kartofler hertil urtemayonnaise
og sprødt seranoskinke toppet med brøndkarse
-Pulled krabbe rørt med hakket friske urter og salt citroner
-Italiensk vanilje panna cotta med variation af jordbær – syltet
grønne, friske røde og brocken gel (1 gang i ugen)
-To slags oste med hjemmelavet garniture og oliven, eller et sundt alternativ
70 kr. pr. kuvert
Eksklusiv efterår
Eksempel på en dagsbuffet i efteråret
-Stenovnsbagt surdejsbrød, friskbagt rugbrød og økologisk smør
-Sprængt andebryst med græskarmos og hjemmesyltet hokkaido
græskar samt puffet græskarkerner
-Blomkålssalat i estragon creme med hvidløg og tranebær toppet
med blomkåls crudité
-Rødhjertesalatblade vendt i rød spidskål og grape vinagrette med
blancheret valnødder
-Svampemad – syltet, trøffelmayo, sprøde og stegte toppet med
hakket citron verbena
-Plukket havkat med rødbede og fennikel hertil sennepsfrø og
sennepscreme
-Fragilité roulade med moccacreme og hengemte havtorn (1 gang om ugen)
-To slags oste med hjemmelavet garniture og oliven, eller et sundt alternativ
70 kr. pr. kuvert
Eksklusiv vinter
Eksempel på en dagsbuffet i vinteren
-Stenovnsbagt surdejsbrød, friskbagt rugbrød og økologisk smør
-Braiseret kalvesteg med saltbagt selleri og pommes macaire hertil
pebersauce lavet på Madagaskar peber
-Rødbedesalat i variation med bulugaliser, sprødt frisse salat og
cremet feta
-Grønkålssalat med saltristet hasselnødder og bagte rødder vendt i
sesamolie og sorte sesamkerner
-Sprængt Italiensk pancetta med syltet spidskål og salvie creme
-Lavbagt og røget laks med syltelage gel og skilt sauce toppet med
rødskovsyre
-En dejlig klassisk Crème brûlée som i Frankrig med frisk
solbærkompot smagt til med brun farin (1 gang om ugen)
-To slags oste med hjemmelavet garniture og oliven, eller et sundt alternativ
70 kr. pr. kuvert
De uundværlige livretter
Eksempler på en dagsmenu i diverse sæsoner
Der medfølger altid stenovnsbagt surdejsbrød og økologisk smør
Sommer
-Urtebarderet kalveculotte med smør dampet sommergrønt
-Grydestegt kylling med rabarberkompot og hønseskysauce
-Helstegt rødspætte med kaperssmørsauce og grillet citron
-Frikadeller med stuvet spidskål og sommergrønt
-Oksehøjreb med bønner og perleløg hertil rysteribs
Efterår
-Coq a vin med timian, svampe og gulerødder
-Græskarsuppe med hummerhaler og puffet kerner
-Fiskedeller med agurkesalat og hjemmelavet remoulade
-Italiensk osso buco med tomater, rosmarin, salvie og citronskal
-Flæskesteg med rødkål og brun sauce som hos mormor
Vinter
-Braiseret svinekæber med selleri, mos og braiserlage sauce
-Jordskokkesuppe med slethvar og jordskokke chips samt grøn olie
-Klassisk kalveskank Esterhazy som den står skrevet i kokkebogen
-Indisk butter chicken med kardemomme og garam masala
-Svamperisotto med havtaske og marineret glaskål
Forår
-Danmarks nationalret - flæsk og persillesauce med nye kartofler
-Lammekølle med rosmarin-flødekartofler og grillet persillerod
-Langtidsstegt sortfodsskinke med stegte rødder
-Høns i asparges med friske asparges i luksus skaller
-Fish and chips med tatar sauce og ærtepure
45 kr. pr. kuvert
Få et uforpligtende tilbud fra Unik catering
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.