Lé Chef
Le chef har eksisteret siden 2008. Indehaver Jens Simonsen har en forkærlighed for nordisk inspireret mad – og for sæsonens råvarer. Den ufravigelige ambition er altid at levere mad af høj kvalitet, der både smags og ernæringsmæssigt har noget at byde på. Lé Chef vækster og tæller pt 7 kokke samt en chauffør.
Frokostordning hos Lé Chef
Le-Chef tilbyder frokostordninger til virksomheder og institutioner.
Der er frit valg mellem de forskellige menuer og som udgangs punkt binder man sig for en uge men vi er selvfølgelig fleksible.
Skulle der være specielle ønsker, så kontakt os for uforpligtende tilbud.
Salatbaren
Salatbaren:
- Dagens to slags slagter pålæg med div. tilbehør. Krosalami med remoulade og ristede løg. Pastrami med pickless og peberfrugt.
- Dagens pålægssalat eller dagens fisk/ Torsdag er der kage: Cremet hønsesalat med asparges og persille.
- Salatbar: 6 slags fyld og grøn salat, samt dressing.
- Dagens lune ret med tilbehør: Kyllingelår med agurkesalat.
- Frisk bagt brød, rugbrød og smør.
43 kr. pr. kuvert
Den Nye
- Lun/varm ret med div. tilbehør: Kylling med stegte jordskokker, kartofler vendt i fennikel, citron og estragon.
- Vegetar eller Fisk: Svampetimbale med brændte gulerødder eller Bagt torsk med syltede agurker.
- Grøn salat: Blandet grøn salat med dressing.
- Grov salat: Pasta salat med grønne bønner, rød spidskål og pigment creme.
- Pålæg 1: Leverpostej med svampe og bacon.
- Pålæg 2: Hønsesalat med lilla gulerødder og kørvel.
- Frisk bagt brød, rugbrød og smør.
- Torsdag: Dagens kage.
45 kr. pr. kuvert
Frokostordning hos Lé Chef
Le-Chef tilbyder frokostordninger til virksomheder og institutioner.
Der er frit valg mellem de forskellige menuer og som udgangs punkt binder man sig for en uge men vi er selvfølgelig fleksible.
Skulle der være specielle ønsker, så kontakt os for uforpligtende tilbud.
Salatbaren
Salatbaren:
- Dagens to slags slagter pålæg med div. tilbehør. Krosalami med remoulade og ristede løg. Pastrami med pickless og peberfrugt.
- Dagens pålægssalat eller dagens fisk/ Torsdag er der kage: Cremet hønsesalat med asparges og persille.
- Salatbar: 6 slags fyld og grøn salat, samt dressing.
- Dagens lune ret med tilbehør: Kyllingelår med agurkesalat.
- Frisk bagt brød, rugbrød og smør.
43 kr. pr. kuvert
Den Nye
- Lun/varm ret med div. tilbehør: Kylling med stegte jordskokker, kartofler vendt i fennikel, citron og estragon.
- Vegetar eller Fisk: Svampetimbale med brændte gulerødder eller Bagt torsk med syltede agurker.
- Grøn salat: Blandet grøn salat med dressing.
- Grov salat: Pasta salat med grønne bønner, rød spidskål og pigment creme.
- Pålæg 1: Leverpostej med svampe og bacon.
- Pålæg 2: Hønsesalat med lilla gulerødder og kørvel.
- Frisk bagt brød, rugbrød og smør.
- Torsdag: Dagens kage.
45 kr. pr. kuvert
Få et uforpligtende tilbud fra Lé Chef
Dit tilbud er 100% gratis og uforpligtende, vi ser dog gerne at du besvarer dit tilbud, om tilbuddet har interesse eller ej.